porta scorrevole - vetro - cristallo - alluminio

Realization project of the Passazzi&Giacomazzi Studio. The studio is placed in Castelfranco Veneto (Treviso, from more than twenty years offers professional services for administration, financial and taxation consultations, both for privates and companies. The layout of furniture is rigorous and precise. The archive-closets are hidden from two shiny crystal back-spry running doors who work as walls for the main hallway. All the environment is luminous and the match between white furniture and gray walls result as esthetically perfect. The particular reception’s counter was realized custom-made and makes dynamic the structure of room dedicated to hospitality. All the environments result impeccable and ordered just as the work that the staff does.